--.-° --% 0мм

Міська влада підтримує молодь в усіх ініціативах, починаннях та добрих справах

10:16, 29 июн 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Міська влада підтримує молодь в усіх ініціативах, починаннях та добрих справахЗ нагоди Дня молоді та Дня молодіжних і дитячих громадських організацій у виконкомі Криворізької міської ради відбувся урочистий прийом найактивнішої та найуспішнішої молоді міста. Від імені міського голови Юрія Вілкула присутніх привітав секретар міської ради Сергій Маляренко.  

С. Маляренко відзначив, що міська влада підтримує і завжди буде підтримувати молодь в усіх ініціативах, починаннях та добрих справах. Підтвердженням цього є народна програма розвитку Кривбасу, яка сконцентрована на вирішенні найбільш актуальних для нашого міста завдань, у тому числі і молодіжних. В місті вже працює перша електронна бібліотека для учнів та студентів, розроблено та прийнято міську програму «Молодь для міста – місто для молоді». В цьому році збільшено розмір муніципальних стипендій студентам на 50%, а також, вперше у місті, запроваджено 200 відзнак для обдарованої молоді.

Сергій Маляренко подякував молодим криворіжцям за те, що вони своїми досягненнями прославляють рідне місто, область а деякі навіть країну.

Під час урочистого зібрання С. Маляренко побажав присутнім творчого натхнення та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів і вручив найкращим з присутніх нагороди та іменні стипендії. Останні, у свою чергу, висловили подяку за підтримку і увагу збоку міського голови Юрія Вілкула та всієї влади.

ДОВІДКА:

В Кривому Розі мешкають майже 221 тисяча молодих людей віком від 14 до 35 років. З їх числа більше 48 тисяч студентської молоді, 100 тисяч робітничої молоді і близько 37 тис. молодих сімей.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых