--.-° --% 0мм

О.Вілкул: «Героїзм та єднання народу, який переміг у жорстоких боях, навіки у наших серцях»

13:27, 22 июн 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

О.Вілкул: «Героїзм та єднання народу, який переміг у жорстоких боях, навіки у наших серцях»22 червня, у День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, відбулось урочисте покладання квітів до Монументу Вічної Слави. У церемонії взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Вілкул, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко, начальник управління Служби безпеки України в Дніпропетровській області Володимир Верхогляд, начальник управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області Віктор Бабенко, прокурор Дніпропетровської області Наталія Марчук.  

«Героїзм та єднання народу, який піднявся на бій і переміг у жорстоких боях, навіки залишиться у наших вдячних серцях. Ми схиляємось перед мільйонами невинних жертв, які забрала війна. Вічна пам'ять і вічна пошана кожному, хто ціною власного життя відстояв мир та свободу для нас – прийдешніх поколінь. Вічна і світла пам'ять воїнам-переможцям!», - зазначив губернатор Олександр Вілкул.

Сьогодні, у День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні та 70-ї річниці початку Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, на будівлях органів державної влади, державних підприємств, установ і організацій Дніпропетровщини приспущені Державні Прапори України із чорними стрічками. О 10-тій ранку Дніпропетровщина та уся Україна завмерла у хвилині мовчання на знак вшанування пам’яті за загиблими у Великій  Вітчизняній війні. На хвилину зупинили свою роботу підприємства, установи та організації, органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зупинився рух громадського та приватного транспорту з подаванням відповідних звукових сигналів.

ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых