--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині у загальнообласному суботнику взяли участь більше 100 тисяч жителів області

15:28, 20 июн 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині у загальнообласному суботнику взяли участь більше 100 тисяч жителів областіБільше 100 тисяч жителів області взяли участь у загальнообласному суботнику, який відбувся 18 червня 2011 року на виконання доручення губернатора Олександра Вілкула в рамках підготовки до святкування Дня Конституції.  

Як повідомив начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Андрій Білоусов, за один день у населених пунктах області упорядковано 3,5 тис га парків, скверів та прибудинкових територій, створено 31 новий спортивний майданчик для дітей, посаджено майже 700 дерев та кущів, ліквідовано 558 сміттєзвалищ. Також від сміття було очищено 158 км берегів та майже 1 тис км узбіч доріг, відремонтовано майже 7 тис кв м асфальтобетонного покриття.

«За ініціативи губернатора Олександра Вілкула в області реалізується комплексна програма з благоустрою Днипропетровщини. Вона спрямована на підвищення комфортності життя жителів нашого регіону. Обласне управління ЖКГ здійснює регулярний моніторинг виконання планів з озеленення та впорядкування територій у містах та районах області. Керівники на місцях несуть особисту відповідальність за належне виконання запланованих заходів», – зазначив Андрій Білоусов.

Ще два загальнообласних суботника відбудуться на Дніпропетровщині до Дня незалежності України та до Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых