--.-° --% 0мм

Міський голова Юрій Вілкул провів зустріч з підприємцями

15:57, 17 июн 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Міський голова Юрій Вілкул провів зустріч з підприємцями17 червня у Кривому Розі, у виконкомі Криворізької міської ради відбулася зустріч представників територіальних та обласних органів державної влади з підприємцями.

У зустрічі з підприємцями взяли участь міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул та представники органів державного нагляду та контролю Дніпропетровської області.

Розпочавши зустріч Криворізький міський голова наголосив, що міська влада робить все можливе для створення сприятливих умов для розвитку підприємницької ініціативи, поглиблення дозвільної і регуляторної реформи, дебюрократизація та дерегуляція бізнесу, прозорості та відкритості діалогу між органами влади та бізнесом. Адже  це важливі фактори збільшення позитивної динаміки соціально-економічного розвитку міста, поліпшення добробуту територіальної громади.

На сьогодні в Кривому Розі діє ціла система, що дозволяє підприємцям у максимально стислі терміни отримати якісні муніципальні послуги. До цієї системи входить реєстраційна палата, єдиний дозвільний центр, Криворізький ресурсний центр та муніципальний центр послуг.

Як відзначив міський голова, сьогодні Кривий Ріг є одним з лідерів у державі з відкритості та якості надання  муніципальних послуг. У ньому створюються максимально сприятливі умови для запровадження та ведення бізнесу. Незважаючи на це, перед всіма структурними підрозділами виконкому міськради та службами міста стоїть завдання щодо постійної системної роботи з підприємцями та подальшого підвищення якості муніципальних послуг.

Під час зустрічі підприємці мали змогу висловити пропозиції та задати питання відповідним представникам органів нагляду та контролю на які отримали змістовні відповіді та поради.
     
ДОВІДКА:
    
На сьогодні сектор бізнесу Кривого Рогу охоплює понад 33,5 тис. суб'єктів господарювання, діє 3,5 тис. малих підприємств, чисельність працюючих на них перевищує 20 тис. чоловік.

Підприємницька діяльність здійснюється в майже 10 тис. об'єктах бізнесу.  
Питома вага надходжень у бюджет міста в загальному фонді власних і закріплених доходів перевищує третину(34,1%).

З  початку року  підприємцями малого та середнього бізнесу створено понад 4,5 тис. нових робочих місць.

Затверджено та оновлено склад міської (галузевої) ради з питань розвитку підприємництва та 12 галузевих рад підприємців. Завдяки їх роботі існує постійний зв'язок між підприємцями та органами влади.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых