--.-° --% 0мм

О.Вілкул: «Взаємодія влади й бізнесу – головний рушій економічного розвитку Дніпропетровщини»

13:42, 17 июн 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

О.Вілкул: «Взаємодія влади й бізнесу – головний рушій економічного розвитку Дніпропетровщини»За дорученням Олександра Вілкула на Дніпропетровщині триває місячник «Відкритий діалог з бізнесом». У рамках цього заходу впродовж червня заплановано провести 6 відкритих кущових зустрічей представників територіальних і обласних органів влади з підприємцями.  

Мета проведення місячника – поглиблення конструктивного діалогу влади та підприємців з метою створення більш сприятливих умов для розвитку малого й середнього бізнесу. Зі сторони влади в відкритих зустрічах беруть участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Любович, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, міських рад, а також представники органів пенсійного фонду, податкової адміністрації, санепідемстанції, підрозділів Держкомзему та інших.

«Наш Президент Віктор Федорович Янукович робить особливий акцент на необхідності більш тісної співпраці і, що найголовніше, – більш активного спілкування представників влади з підприємцями. І проект «Відкритий діалог з бізнесом» є практичним втіленням тієї політики, яку провадить Глава держави», – підкреслює губернатор області Олександр Вілкул. За його словами, під час зустрічей посадовців з підприємцями в рамках цього проекту дві третини питань, з якими звертаються підприємці, вирішуються одразу на місці.

Зустрічі проходять у форматі відкритого діалогу. Під час них підприємці мають можливість безпосередньо поставити актуальні питання тим чи іншим посадовцям щодо розвитку малого й середнього бізнесу, поділитися своїм баченням ефективної співпраці влади й бізнесу, обговорити шляхи вирішення проблемних питань підприємницької діяльності.

Наразі на Дніпропетровщині пройшли вже дві такі зустрічі. Перша відбулася 8 червня на базі Нікопольської міськради, у якій узяли участь підприємці міст Нікополь, Марганець, Орджонікідзе та Нікопольського, Томаківського й Солонянського районів. Друга зустріч пройшла 14 червня в Дніпропетровській міськраді. За участі підприємців Дніпропетровська, Дніпродзержинська та Дніпровського району.

Серед найбільш актуальних питань, що були розглянуті в ході живого діалогу влади й бізнесу, поставало насамперед питання впорядкування перевірок підприємців контролюючими органами та введення електронної звітності підприємців до всіх контролюючих органів. Представники малого й середнього бізнесу висловили чиновникам побажання частіше проводити зустрічі в такому форматі та надавати інформаційну й методичну допомогу підприємцям-початківцям.

«Під час зустрічей ми проводимо детальне анкетування підприємців щодо їх пропозицій і актуальних питань», – зазначив заступник голови облдержадміністрації Олександр Любович. За його словами, зібрана інформація буде систематизована й детально проаналізована для вироблення облдержадміністрацією ефективних рішень, які спрямовані на розвиток підприємництва в регіоні.

«У рамках соціального партнерства конструктивна взаємодія влади й бізнесу, як великого, так і середнього та малого, є головним рушієм економічного розвитку Дніпропетровщини», – переконаний губернатор області Олександр Вілкул.

ДОВІДКА

Наступні кущові зустрічі представників органів влади з підприємцями пройдуть:

17 червня (початок об 11:00) – у Криворізькій міськраді (запрошуються підприємці Кривого Рогу, Апостолівського, Криворізького, Софіївського та Широківського районів).

21 червня (початок об 11:00) – у Верхньодніпровській райдержадміністрації (запрошуються підприємці міст Вільногірськ, Жовті Води та Верхньодніпровського, Криничанського, П’ятихатскього районів).

24 червня (початок об 11:00) – у Павлоградській міськраді (запрошуються підприємці міст Павлоград, Першотравенськ, Тернівка та Васильківського, Межівського, Павлоградського, Петропавлівського, Покровського, Юр’ївсього районів).

30 червня (початок об 11:00) – у Новомосковській міськраді (запрошуються підприємці міст Новомосковськ, Синельникове та Магдалинівського, Новомосковського, Петриківського, Синельниківського, Царичанського районів).


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых