--.-° --% 0мм

Театрали Дніпропетровщини подякувала О. Вілкулу за підтримку театрального мистецтва в регіоні

14:03, 9 июн 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Театрали Дніпропетровщини подякувала О. Вілкулу за підтримку театрального мистецтва в регіоніНа знак подяки за підтримку та розвиток театрального мистецтва регіону голові Дніпропетровської облдержадміністрації Олександру Вілкулу від Національної спілки театральних діячів вручено картину із зображенням Святої Катерини – покровительки Дніпропетровська. Автор картини – Дніпропетровський художник Сергій Чайка.  

Презентував подарунок голова Дніпропетровського міжобласного відділення Національної спілки театральних діячів України Юрій Чайка під час урочистої церемонії нагородження переможців ХІХ фестивалю-конкурсу на здобуття вищих театральних нагород Придніпров’я «Січеславна» та «Надія Січеславни», яка відбулася в Дніпропетровську.

«Фестиваль «Січеславна» – це велика подія в культурному житті Дніпропетровщини. Цей фестиваль відкриває колосальні успіхи театральної спільноти регіону. І ми дуже вдячні керівництву області й зокрема губернатору Олександру Вілкулу за підтримку театрального мистецтва й театральних діячів Дніпропетровської області», – сказав Юрій Чайка.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых