--.-° --% 0мм

У Кривому Розі пройшов «Студентський ярмарок будівельних вакансій – 2011»

10:59, 8 июн 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кривому Розі пройшов «Студентський ярмарок будівельних вакансій – 2011»Днями на базі Криворізького технічного університету відбувся «Студентський ярмарок будівельних вакансій – 2011». Організаторами заходу виступили створене за ініціативи губернатора Олександра Вілкула Регіональне інвестиційне агентство, фонд «Ефективне управління» та Криворізький технічний університет.

У травні в області розпочалась реалізація Стратегії підвищення конкурентоспроможності Дніпропетровщини в двох кластерах: сільського господарства та будівництва. Стратегія була ініційована губернатором Олександром Вілкулом, розроблена облдержадміністрацією спільно з експертами світового рівня – фондом «Ефективне управління» та консалтинговою компанією «Монітор Груп».

Основними завданнями Ярмарку є залучення студентів будівельних спеціальностей для проходження практики в компаніях галузі, заміщення відкритих вакансій, а також ознайомлення студентів з будівельними компаніями, які успішно функціонують в області.

Губернатор Олександр Вілкул наголосив: «Ми бачимо великий потенціал розвитку галузі будівництва, і ми створюємо умови для самореалізації молоді в цій галузі».

У заході взяли участь 6 провідних будівельних підприємств Кривого Рогу, 2 кадрових агентства, більше 600 студентів Криворізького технічного університету та учнів 3-х професійно-технічних навчальних закладів Кривого Рогу.
У рамках Ярмарку вакансій студенти та випускники змогли ознайомитися з діяльністю компаній, дізнатися про наявні вакансії, отримати інформацію про відкриті програми працевлаштування, стажування, проходження практики.

ДОВІДКА:
Це вже другий захід з формування кадрової політики, який відбувся в рамках реалізації Стратегії підвищення конкурентоспроможності Дніпропетровщини. Перший подібний ярмарок пройшов 24 травня на базі Дніпропетровського державного аграрного університету й стосувався залучення молодих спеціалістів до роботи на підприємствах галузі сільського господарства.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0