--.-° --% 0мм

Переможці конкурсу «Обдаровані діти – надія України» отримали від обласної влади грошові премії

12:28, 1 июн 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Переможці конкурсу «Обдаровані діти – надія України» отримали від обласної влади грошові преміїУ Міжнародний день захисту дітей за дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова нагородила переможців обласного конкурсу “Обдаровані діти – надія України” та ІV етапу Всеукраїнських олімпіад із загальноосвітніх дисциплін.

Серед переможців – учні 7-11 класів, учасники творчих колективів, гуртків, музичних шкіл, літературних студій, студій юних техніків, спортивних шкіл.

«Дніпропетровщина славиться не лише трудовими й науковими здобутками, але й юними даруваннями й талановитою молоддю. Для того, щоб розвивати у дітей наукові та творчі здібності, у регіоні проводяться різноманітні конкурси, фестивалі та шкільні олімпіади», – зазначила Марія Пустова.

Нині обласний конкурс „Обдаровані діти – надія України” має 29 номінацій. Розмір грошової премії для переможців конкурсу становить 430 гривень.

Також були визначені переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад. За свої досягнення вони отримали від обласної влади цінні подарунки (DVD-програвачі) та грамоти.

Свої творчі подарунки для школярів представили цього дня камерний оркестр Будинку органної музики, творча група гуртка „Традиційна анімація”, обласний дитячо-юнацького кіноцентр „Веснянка” та зразковий художній колектив ”Надія” Піщанської загальноосвітньої школи Новомосковського району.

Довідка:

Обласний конкурс та премія “Обдаровані діти – надія України” для учнів від 7 до 17 років проводиться головним управлінням освіти і науки облдержадміністрації. Метою конкурсу є розвиток учнів, стимулювання їх творчого самовдосконалення, самореалізація в сучасному суспільстві.

Конкурс Всеукраїнських олімпіад із загальноосвітніх дисциплін проводиться у два етапи:
І етап проходить на базі районних (міських) відділів освіти серед учнів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, за підсумками якого визначаються переможці;
ІІ етап – обласний рівень, проходить серед переможців І етапу.

 

 

 

ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0