--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул підвів підсумки навчального 2010 – 2011 року

14:41, 30 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Олександр Вілкул підвів підсумки навчального 2010 – 2011 рокуПро підсумки навчального 2010 – 2011 року та план заходів з підготовки освітніх закладів до роботи в новому навчальному році йшлося на виїзному засіданні колегії Дніпропетровської облдержадміністрації у м. Кривий Ріг під головуванням губернатора Олександра Вілкула.  

«Навчальний рік завершено, і підготовку до нового необхідно розпочинати невідкладно, особливо до роботи навчальних закладів в осінньо-зимовий період 2011 – 2012 років. Модернізація навчальних закладів – це постійна робота» – сказав Олександр Вілкул.

За словами голови облдержадміністрації, Дніпропетровщині є чим пишатися – регіон має одну з найпотужніших в Україні систем освіти.

У поточному році школу закінчили майже 11,5 тис випускників 11-х класів та 32,7 тис учнів 9-х класів. Тому тепер, підкреслив Олександр Вілкул, одним із головних завдань є забезпечення прозорості та відкритості проведення вступної кампанії та об’єктивності оцінки знань абітурієнтів.

«Сьогоднішні випускники шкіл – це люди, які вже за кілька років будуть визначати напрямок розвитку Дніпропетровщини, тому ми маємо відповідально підійти до їх навчання та професійної підготовки», – сказав губернатор.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых