--.-° --% 0мм

О.Вілкул: «Цьогоріч буде оздоровлено понад 200 тисяч школярів Дніпропетровщини»

12:51, 30 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

О.Вілкул: «Цьогоріч буде оздоровлено понад 200 тисяч школярів Дніпропетровщини»Голова облдержадміністрації зазначив, що впродовж цього літа буде оздоровлено 201,5 тис дітей шкільного віку. Про це він заявив, підбиваючи підсумки засідання колегії облдержадміністрації, що пройшла в Кривому Розі.  

«Обласна влада приділяє велику увагу оздоровленню школярів», – наголосив губернатор. На Дніпропетровщині діє Програма оздоровлення та відпочинку дітей. Тож цього літа в області планується відкрити 970 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, з них: 23 – позаміських, 1 – санаторного типу, 946 – з денним перебуванням.

За його словами, влітку цього року заплановано оздоровити майже 201,5 тис дітей. Це становить 64% від загальної чисельності дітей шкільного віку і на 20 тис дітей більше, ніж було оздоровлено торік. У тому числі будуть оздоровлені всі 100 тис 816 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Губернатор доручив керівникам міст та районів області взяти під особистий контроль питання відпочинку та оздоровлення дітей влітку в дитячих закладах області.

«Матеріально-технічний стан дитячих оздоровчих закладів, норми харчування дітей та якість продуктів мають на 100% відповідати санітарно-гігієнічним вимогам! І я тримаю виконання цієї вимоги на особистому жорсткому контролі» – наголосив Олександр Вілкул.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0