--.-° --% 0мм

Ю.Вілкул: «Нами створені всі умови для підвищення рівня життя криворіжців»

09:38, 30 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Ю.Вілкул: «Нами створені всі умови для підвищення рівня життя криворіжців»28 травня у Кривому Розі, у виконкомі Криворізької міської ради, відбулося засідання виїзної колегії Дніпропетровської обласної державної адміністрації під керівництвом губернатора області Олександра Вілкула. У колегії взяли участь: голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, криворізький міський голова Юрій Вілкул, голови райдержадміністрацій та міські голови, керівники структурних підрозділів виконкому Криворізької міської ради.  

Під час засідання Криворізький міський голова подякував керівництву держави, області та депутатам усіх рівнів за ту увагу, яка приділяється місту, про що свідчить Проведення виїзного засідання колегії саме в Кривому Розі, тим більше у святкування Дня міста.

У своїй доповіді Юрій Григорович Вілкул розповів учасникам колегії про розвиток Кривого Рогу, його здобутки та роботу органів місцевого самоврядування у цьому напрямку, основні показники І кварталу 2011 року. «Я можу з впевненістю сказати, що нами створені всі умови для реалізації намічених цілей та проектів щодо розвитку Кривого Рогу, виконання та перевиконання міського бюджету 2011 року, підвищення рівня життя криворіжців», - зазначив міський голова Юрій Вілкул.

Міський голова визначив перспективи у роботі на 2011 рік. Зокрема Ю.Вілкул відзначив, що до кінця поточного бюджетного року будуть введені в експлуатацію цілий ряд великих інфраструктурних об'єктів, а саме буде: повністю газифіковано селище Чкалове, Горького (ІІ черга) та вулиці Тернівського району; здійснено комплексну реконструкцію проспекту Південний; продовжено реконструкцію вулиці Мусоргського; оптимізовано систему руху міського електротранспорту шляхом продовження маршрутів швидкісного трамвая до прохідної ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», модернізовано насосне обладнання на насосних станціях та станціях аерації на водопостачальних підприємствах міста; здійснено реконструкцію гуртожитку під 90 квартирний житловий будинок; введено в експлуатацію нову споруду міського центру зайнятості. Планується здійснити ремонт 359 тис. м2 автошляхів, реконструкцію залізничної станції «Роковата», капітальні ремонти в 34 житлових будинках, в яких створені ОСББ.

«Особливу увагу ми приділили питанням соціального захисту людей з обмеженими фізичними можливостями. Вже придбано 388 путівок для оздоровлення громадян пільгової категорії, а до кінця року буде відремонтовано 23 квартири для інвалідів війни», - зауважив міський голова Юрій Вілкул.

«Для поліпшення екології та техногенної безпеки, у рамках розробленої під керівництвом губернатора області Олександра Вілкула довгострокової Програми вирішення екологічних проблем Кривбасу, до кінця 2011 року буде завершено розширення та реконструкція загальноміських каналізаційних очисних споруд Південної і Центральної станцій аерації, розчищено русло річки Саксагань. У напрямку ефективного запровадження енергоефективних заходів ми започатковуємо цілу низку потужних енергозберігаючих проектів.

Як відзначив міський голова, також ряд заходів заплановано і у галузі освіти, у системі охорони здоров'я, у сфері культури.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых