--.-° --% 0мм

Шановні криворіжці та гості міста!

08:10, 27 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Шановні криворіжці та гості міста!Щиро вітаю вас з Днем Кривого Рогу, якому виконується 236-ть років від дня заснування.

Сьогодні Крівбасс – лідер економічного розвитку регіону, флагман гірничо-металургійного комплексу країни.

Наша мета – зробити Кривий Рiг по-справжньому європейским мicтом. Наші пріоритети - подальший розвиток промисловості, підприємництва, упровадження обґрунтованої містобудівної політики. Наша найголовніша мета – створення комфортних умов для життя всіх городян, яка враховує екологічні, соціальні, та багато інших аспектів.

Сьогодні у Кривому Розі розроблено і упроваджується в життя велика кількість галузевих проектів, які спрямовано на концентрацію усіх наявних ресурсів для забезпечення ефективного та результативного його функціонування. У місті серйозно збільшено фінансування медицини, освіти, туризму, культури, спорта. У місті йде невпинна та кропітка робота з підвищення якості життя кожного мешканця.

Кривий Ріг об’єднує різні покоління городян, різних національностей, культур. Проте усі криворіжці – це чудові, виважені люди, які люблять своє місто, працюють заради його блага та процвітання. Упевнений, разом ми зробимо наше Криворіжжя ще красивішим, успішним, комфортним для життя!

Шановні криворіжці та гості Кривого Рогу! Вітаю усіх з Днем міста, бажаю вам щастя й добра, здоров’я, благополуччя і гарного настрою!

Криворізький міський голова Ю. Вілкул


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых