--.-° --% 0мм

Молодіжні команди: «Арсенал» (Київ) – «Кривбас» (Кривий Ріг) 0:1

11:58, 23 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Молодіжні команди: «Арсенал» (Київ) – «Кривбас» (Кривий Ріг) 0:1На мажорній ноті закінчили першість футболісти молодіжної команди «Кривбасу».  

Хоча в цілому сезон аж ніяк не можна назвати вдалим для криворізької команди. Детальний аналіз ще попереду, а поки що хочеться привітати криворізьку «молодіжку» з перемогою. Вона була досягнута в нелегкій боротьбі матчу з київським «Арсеналом».

На протязі всієї гри на полі точилась рівна боротьба. Суперники по черзі створювали небезпечні моменти біля один одного, однак в завершальній стадії захисні ланки обох команд діяли краще та чіткіше.

В середині першого тайму "Арсенал" мав шанс вийти вперед, коли після порушення правила Біликом у штрафному майданчику, в ворота криворізької команди було призначено пенальті. Але Герман Горовой у блискучому стилі парирував удар Руслана Черненка.

М’яча, що приніс перемогу «Кривбасу» в цій грі, було забито наприкінці матчу. На 85-й хвилині Дмитро Воробей з флангу виконав простріл у штрафний майданчик «Арсеналу», й Максим Адаменко головою замкнув передачу партнера.

Часу, для того, щоб змінити рахунок на табло, залишалось вкрай мало. «Кривбас» без проблем довів матч до перемоги - 1:0.

Ця перемога дозволила «Кривбасові» на самій «фінішній стрічці» залишити останню сходинку турнірної таблиці, залишивши позаду себе молодіжний склад ПФК «Севастополь».

Прес-служба ФК "Кривбас"  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых