--.-° --% 0мм

В Кривому Розі почалася реалізація програми «Молодь для міста - місто для молоді»

14:03, 20 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В Кривому Розі почалася реалізація програми «Молодь для міста - місто для молоді»Однією з тем, пiднятих на прес-конференції заступника міського голови Валентини Берлін, стала реалізація державної молодіжної політики в місті, яка здійснюється комітетами та відділами у справах сім'ї і молоді. Так, за ініціативи міського голови Юрія Вілкула у лютому 2011 року була прийнята Програма «Молодь для міста - місто для молоді».

3 метою підтримки інтелектуального розвитку молоді з 1997 року започатковано виплату іменної стипендії ім. Г.І.Гутовського, з 2002 року - ім. О.М.Поля. За ініціативи міського голови вищезазначені стипендії було збільшено на 50%.

Загалом, іменні стипендії протягом навчального року отримують 68 чоловік з числа студентської та учнівської молоді.

Вперше, за ініціативи міського голови Юрiя Вілкула, у місті запроваджено 200 Відзнак міського голови для обдарованих дітей та молоді на виплату яких у міському бюджеті передбачено кошти у сумі 100 тис. грн.

Також в рамках вищеозначеної програми будуть реалізовуватися заходи з гендерної політики, військово-патріотичного виховання і формування здорового способу життя.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0