--.-° --% 0мм

Випускні вечори пройдуть в Кривому Розі 29 травня

10:47, 20 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Випускні вечори пройдуть в Кривому Розі 29 травняВідповідно до листа Міністерства освіти і науки України, навчальні заняття в 1-10 класах загальноосвітніх навчальних закладів завершуються 26 травня 2011 року. Про це повідомила на недавній прес-конференції заступник міського голови Валентина Берлін.

Свято Останнього дзвоника у всіх загальноосвітніх навчальних закладах міста буде проходити 27 травня. А 29 травня в загальноосвітніх навчальних закладах пройдуть заходи щодо урочистого вручення документів про освіту учням 11-х класів і випускні вечори.

Також, як повідомила Валентина Берлін, відповідно до нормативних документів у травні проводиться державна підсумкова атестація для учнів 4 класів (із української мови, читання та математики) та для учнів 11-х класів (з української мови (переказ, обов'язково). профільного предмета, та предмета за вибором учнів.

Для випускників бали отримані за державну підсумкову атестацію враховуються при розрахунку середнього бала атестату, що враховується при вступі у вищий навчальний заклад.

Для учнів 9-х класів державна підсумкова атестація буде організована з 31 травня по 18 червня 2011 року.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых