--.-° --% 0мм

Юрій Вілкул: «Кривий Ріг має можливості для отримання альтернативної електричної та теплової енергії

08:31, 20 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Юрій Вілкул: «Кривий Ріг має можливості для отримання альтернативної електричної та теплової енергії»18 травня по запрошенню міського голови Юрія Вілкула до Кривого Рогу з робочим візитом прибули представники делегації шведської компанії «ЕкоЕнерджі Скандинавія».

Метою перебування делегації у Кривому Розі була зустріч з міським головою, де обговорювалося питання співпраці виконкому міської ради та підприємств міста в рамках співробітництва з компанією «ЕкоЕнерджі Скандинавія».

Зокрема йшла мова щодо організації та розвитку підприємства з комбінованим виробництвом теплової і електричної енергії з відходів. Це забезпечить зниження рівня споживання природного газу у місті та виконання екологічних вимог безпечності, що є актуальним для Кривого Рогу. Під час прийому було обумовлено розпочати співробітництво з технічно-економічного обґрунтування і прийняття спільного рішення. Представники делегації висловили подяку за запрошення і відзначили, що для них велика честь співпрацювати з таким перспективним містом, як Кривий Ріг.

«Наша мета - зробити Кривий Ріг чистішим і гарнішим. Кожне підприємство у нашому місті повинно бути екологічно безпечним. Тому ми будемо підтримувати відповідні проекти. Нас зацікавила ідея отримувати електричну і теплову енергію з альтернативних джерел, адже це зменшить використання газу у нашому місті. А беручи до уваги специфіку Кривого Рогу, обумовлену як протяжністю так і виробничими потужностями, це досить актуально», - відзначив міський голова Юрій Вілкул.

Результатом зустрічі стало підписання меморандуму, де прописані усі параметри екологічного забезпечення.

ДОВІДКА:

ЕкоЕнерджі Скандинавія – компанія, яка займається розробкою проектів з використання поновлюваних джерел енергії, а також організовує і розвиває підприємства з комбінованим виробництвом теплової і електричної енергії з відходів.
У основі діяльності ЕкоЕнерджі лежать:
п’ятдесятирічний досвід Швеції у сфері виробництва енергії з альтернативних джерел
досвід організації підприємств з комбінованим виробництвом електроенергії і тепла
досвід упровадження і фінансування приватних проектів в області інфраструктури в різних країнах світу
Компанія ЕкоЕнерджі була заснована шведськими експертами у сфері комбінованого виробництва енергії і тепла.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых