--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул відкрив водовід у селі Кам’янка Апостолівського району

16:37, 19 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Олександр Вілкул відкрив водовід у селі Кам’янка Апостолівського районуНайближчим часом питну воду до будинків отримають більше півтори тисячі жителів села.

В урочистому заході також взяли участь голова Апостолівської райдержадміністрації Леонід Чорнило, голова Апостолівської районної ради Андрій Савченко, сільський голова Кам'янської сільської ради Станіслав Нігай.

«Обласна влада реалізує в області комплексну програму із забезпечення мешканців сільської місцевості централізованим водопостачанням. Минулого року ми запустили водоводи в селі Вовче-Бурлацьке Криворізького району, в селах Олександропіль, Калинівка, Вовниги, Гроза Солонянського району та у селі Пашена Дніпропетровського району. Завдяки цьому близько 2,5 тис жителів отримали питну воду в свої домівки. Сьогодні ще одне село в області отримало власну систему водопостачання», – зазначив Олександр Вілкул. Та додав, що водопровід у селі – це новий поштовх для його розвитку.

Зведення водогону розпочалося в 2010 році завдяки ініціативі Олександра Вілкула. Для будівництва водоводу протяжністю 4,084 км з державного та місцевого бюджетів було виділено близько 2,5 млн. грн.

Голова Апостолівської райдержадміністрації Леонід Чорнило подякував обласній владі за підтримку проектів з розвитку району. Це стосується і покращення умов життя в селах, і підтримки культури та спорту. Зокрема, цього року за кошти обласного бюджету передбачено встановити у с. Нива дитячий спортивний майданчик. Також у рамках покращення стану навколишнього середовища району в рамах регіональної екологічної програми заплановано придбати спецтехніку для вивезення сміття та реконструкцію очисних споруд с. Токівське.

Довідка:
У селі Кам’янка Апостолівського району проживає 1,562 тис. осіб. У селі розташовано 542 двори.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых