--.-° --% 0мм

Криворізький «Фронт змін» підтримує військово-патріотичне виховання молоді

12:23, 17 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Криворізький «Фронт змін» підтримує військово-патріотичне виховання молодіВ Кривому Розі, за підтримки місцевого осередку «Фронту змін», відбулась молодіжна військово-спортивна гра «Сокіл». Між собою змагалися близько 300 представників учнівської молоді міста з 18 навчальних закладів.  

Переможці «Соколу» визначались за підсумками 9 конкурсів: біг на 100 метрів, підтягування на перекладині, кидання гранати, перетягування канату, перевірка хімічної та медичної підготовок, стрільби з автомату АК-74, марширування і стройова пісня, військово-спортивна естафета з перешкодами. Особливо сподобались криворізьким юнакам учбові стрільби з автомату. Деякі хлопці вперше взяли до рук справжню зброю і були в захваті від можливості відчути міць пострілів.

- До цього тренувався стріляти в тирі, - сказав один з учасників змагань, якому дещиці не вистачило щоб потрапити у призову трійку найкращих стрільців. – Але враження після стрільби зі справжнього бойового автомату з гвинтівкою в тирі – несумісні. Жаль, що цього року я випускаюсь зі школи, а так із задоволенням прийняв би участь іще в таких змаганнях – це чудово!

Сама гра відбувалась на базі 17 окремої танкової бригади, яка базується в Кривому Розі. Проте її проведення було б не можливим без спонсорської допомоги з боку Криворізької міської організації Політичної Партії «Фронт Змін». За кошт останньої були придбані подарунки переможцям конкурсів і змагань, як в особистому, так і командному заліках гри.

У нагородженні переможців взяли участь керівники місцевих «фронтовиків», зокрема депутат Дніпропетровської обласної ради, голова Криворізької міської організації політичної партії «Фронт змін» Андрій Жаботинський і депутат Криворізької міської ради від «Фронту змін» Володимир Семеренко.

- Військово-патріотичне виховання молоді - це одна з складових розвитку країни, - зазначив Андрій Жаботинський. - Бо що то буде за держава, в якій сама молодь не плекає традиції перемоги і звитяжества, не поважає і не знає дух і традиції її армії і головних державних інституцій, на яких ґрунтується наше суспільство?! Тому Криворізька міська організація «Фронту змін» із задоволенням прийняла участь у цій акції і в майбутньому буде підтримувати і створювати найкращі умови для всебічного розвитку дітей і молоді нашого міста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых