--.-° --% 0мм

Кривий Ріг відвідала родина з міста-побратима Нижнього Тагілу

15:57, 16 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Кривий Ріг відвідала родина з міста-побратима Нижнього ТагілуУ рамках Міжнародного дня родини та співробітництва між Кривим Рогом і Нижнім Тагілом Криворіжжя відвідала делегація із зазначеного міста-побратима у складі 4 чоловік: очільник - заступник начальника управління у справах молоді Анна Боровкова та родина Афанас’євих: батько - Сергій Борисович, мати - Тетяна Сергіївна і шестирічна донька Есенія.

Під час свого візиту до Кривого Рогу молода родина з Нижнього Тагілу взяла участь у фестиваль родинної творчості «Родинне коло-2011», який було проведено 15 травня, а вже наступного дня були запрошені на офіційний прийом міського голови Юрія Вілкула.

Під час зустрічі з делегацією Ю.Вілкул привітав гостей у Кривому Розі і висловив слова вдячності за візит та загалом за співробітництво між містами-побратимами. «Ми завжди раді вітати гостей із міста-побратима Нижнього Тагілу на криворізькій землі. Наше місто постійно розвивається, воно досить специфічне, і не лише своїми величезними виробничими потужностями, а й розмахом. Тому Кривий Ріг вимагає зосередження на ряді ключових напрямів, які покликані вирішити найважливіше завдання – розвиток міста як необхідної умови поліпшення життя криворіжців. Хочу відзначити, що ми робимо за цими напрямками перші вдалі кроки і вже маємо результат», - зазначив міський голова. Ю. Вілкул детально розповів гостям про програми, що спрямовані на вирішення поточних питань зокрема соціальної сфери.
 
Гості з міста-побратима Нижнього Тагілу у свою чергу подякували міському голові Юрію Вілкулу за щирий прийом і висловили бажання приїхати до міста ще не один раз.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых