--.-° --% 0мм

Молодіжні команди: «Кривбас» (Кривий Ріг) – «Зоря» (Луганськ) 0:0

14:28, 16 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Молодіжні команди: «Кривбас» (Кривий Ріг) – «Зоря» (Луганськ) 0:0Матч між молодіжними складами «Кривбасу» та «Зорі» закінчився нічиєю – 0:0. Цей результат слід вважати закономірним, адже жодній з команд на протязі всього поєдинку не можна було б віддати перевагу. Звісно, були відрізки гри, в яких «Кривбас» або «Зоря» мали перевагу, але це були лише епізоди гри, яка пройшла в рівній боротьбі.

Доволі довго обидві команди не могли створити гольових моментів, вся боротьба на полі точилась між штрафними майданчиками команд. Лише на 18-й хвилині гри небезпека виникла біля воріт гостей, але Павло Місько невдало розпорядився м’ячем. У середині першого тайму «Зоря» створила кілька небезпечних моментів біля воріт «Кривбасу». Але після ударів Кохмана та Волкова дуже впевнено зіграв Горовой.

У другому таймі команди заграли активніше, стали виникати гольові моменти. Після прострілу з флангу дуже небезпечно головою пробивав Пьянов, але трохи не влучив у ворота. «Кривбас» відповів небезпечними штрафними ударами, один з яких міг стати результативним. Але м’яч після удару Сахна влучив у поперечину. У кінці тайму після помилки захисника «Кривбасу» гості організували швидку контратаку, але після удару Пьянова м’яч пройшов поруч зі стійкою.

Кінцівка поєдинку пройшла в обопільних атаках, але забитих м’ячів глядачі в цьому матчі не побачили.

«Кривбас»: Горовий, Васільєв, Місько (Самборський, 89), Сахно-к (Воробей, 77), Кіцута (Клушин, 56), Лещенко (Ляшенко, 67), Адаменко (Сосєдко, 86), Мірошніченко, Стретович, Лисицький, Білик.

«Зоря»: Мартищук, Тесак, Цакіч (Мягков, 46), Ховбоша, Гордієнко-к, Кохман, Мазур, Макаренко (Ігнатенко, 70), Пьянов (Герт, 90+3), Парамонов, Волков (Жарий, 81).

Прес-служба ФК "Кривбас"  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0