--.-° --% 0мм

«Полтава» — «Горняк» (Кривий Рiг) — 3:2 (2:0)

12:20, 12 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

«Полтава» — «Горняк» (Кривий Рiг) — 3:2 (2:0)Матч 18-го туру другого кола чемпіонату України з футболу у другій лізі підгрупі "Б" між "Полтавою" та криворізьким "Гірником" став напрочуд цікавим і захоплюючим, а все через інтригу, яка закрутилась, немов дзига насамкінець поєдинку. 

Матч розпочався дуже неприємно для гостей. Вже на 5-й хвилині зустрічі арбітр приймає рішення й видаляє з поля одного з гравців криворіжців: Шишаков зупиняє вихід Кобзева один на один, й головний суддя зустрічі підіймає червону картку за "фол останньої надії".

Господарі поля використали чисельну перевагу вже через 25 хвилин. Кобзев пробив поміж захисників "Гірника" після пасу Конюшенко - 1:0.

Другий гол, також, був на рахунку Конюшенка та Кобзева: Кобзев, зупиняючи м'яч, прокинув його собі на хід, чим дезорієнтував захисників і сильно вистрелив під поперечину - 2:0.

Ще в першій половині гри "гірники" намагалися забити гол у відповідь, але, граючи у меншості, їм не вдалося втілити у результат власні сподівання.

Початок другого тайму зустрічі мало чим відрізнявся від першої половини гри. Криворіжці намагалися швидко контратакувати, але...  одна з контратак "гірників" призвела до третього голу у свої ворота - Синьогуб замкнув подачу Скорохода, який перед цим отримав добрий пас від Яковлева - 3:0.

Здавалося, що матч вже так і закінчиться, але не тут то було. Тренер полтавців, відчуваючи перевагу у грі своєї команди, провів декілька замін. Як показав розвиток подій на полі, колективна гра господарів втратила стабільність й надійність. В одному з епізодів, полтавці захопилися атакою й пропустили контратаку Коломійця, котрий, скориставшися нагодою, скоротив відставання до 3:1.

На 89-й хвилині інтрига в матчі ще більше зросла. Гурін швидко вводить м'яч у гру, захисники господарів не зіграли "перший м'яч", а у криворіжців краще за всіх "прочитав" траекторію відбивання все той же Коломієць, котрий ефектно перекинув Скрипника - 3:2

Останні хвилини "Гірник" навалився на ворота "Полтави" всією командою, навіть голкіпер Гурін грав у карному майданчику суперників, прагнучи максимально допомогти своїй команді. Але рахунок вже більше не змінився. Можливо, не вистачило зовсім трохи часу, аби дотиснути полтавців.

Ось такий цікавий матч провели команди, і на нашу думку "Гірник" мав шанс привезти до Кривого Рогу хоча б одне очко... Але нам залишається сподіватися, що в останніх матчах криворізька команда набере максимум очок.

ffkr.org

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0