--.-° --% 0мм

Криворізький «Гірник» на своєму полі поступився донецькому «Олімпіку»

13:15, 4 май 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Криворізький «Гірник» на своєму полі поступився донецькому «Олімпіку»30 квітня криворізький "Гірник" на власному полі приймав гостей з Донецьку - лідера групи "Б" другої ліги чемпіонату України з футболу донецький "Олімпік". Криворіжці перед цією зустрічу посідали 5 місце у турнірній таблиці.

Перший тайм команди почали жваво, і вже на початку гри вболівальники мали змогу побачити декілька цікавих моментів біля воріт обох команд. Але до по справжньому гострих моментів все ніяк не доходило.

З Донецька за командою приїхали близько 20-ти уболівальників, які весь час підтримували команду. З боку "Гірника" також був організований фан-сектор. Мабуть, саме це нарощувало темп гри, і в середині першого тайму між гравцями обох команд виникла невеличка штовханина, в якій, на щастя(!), ніхто не постраждав. Перший тайм так і закінчився "бубликами" на табло.

Другий тайм почався менш жваво, але все одно досить цікаво. Команди приблизно однаково володіли м'ячем, однаково (за частотою) створювали моменти, хоча були й епізоди, коли гравців валили на землю, але арбітр ніяк не реагував на такі ситуації.

Здавалося, що матч так і закінчиться із рахунком 0:0, але на 80-й хвилині гравець "Олімпіка" Головченко вдало скористався ситуацією біля воріт суперника й відправив м'яч з 5 метрів у порожні ворота криворіжців - тим самим встановивши остаточний результат.

На перший домашній матч "Гірника" у 2011 році прийшло подивитись близька 100-200 уболівальників (досить непоганий показник для 2-ї ліги), які, на жаль, не змогли порадіти виграшу своєї команди. Натомість, торжествували фани з Донецька, котрі проводжали свою команду з криками: "Перша ліга".

Наступну гру "Гірник" проведе у Полтаві проти однойменної команди. А "Олімпіку" треба тільки побажати успіху у боротьбі за місце , яке гарантує вихід до Першої ліги.

Антон Мельник

ffkr.org  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0