--.-° --% 0мм

«Криворізька Ініціативна Команда» провела чергову міську акцію «Посади дерево – вдихни життя!»

12:10, 29 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

«Криворізька Ініціативна Команда» провела чергову міську акцію «Посади дерево – вдихни життя!»23 квітня, в переддень Великодня, громадська організація «Криворізька Ініціативна Команда» провела міську акцію «Посади дерево – вдихни життя!», в ході якої було висаджено 500 саджанців дерев поблизу Карачунівського водосховища.  

Традиційно, висадка проводилась у специфічному місці, де не можна використовувати для проведення подібних робіт спецмашини для висадки саджанців – у яру, неподалік від місцевого ставка. В акції брали участь в основному студенти і молодь міста, які вже третій рік поспіль висаджують дерева у цій місцевості.

«Мета акції – це залучення людей до практичної діяльності, яка сформує відповідальне ставлення мешканців міста до збереження природи рідного краю і дбайливого ставлення до навколишнього середовища загалом, а також, озеленення міста та покращення його екологічного стану» - наголошує голова громадської організації «Криворізька Ініціативна Команда» Віталій Омельченко.

Після закінчення акції кожен мав можливість узяти саджанці та посадити їх біля свого будинку. Всі учасники акції були забезпечені необхідним інвентарем, за що громадська організація висловлює вдячність державному підприємству «Криворізький лісгосп».

Контактні телефони організаторів: (067)8506002, (096)7882261
e-mail організації: kric@ua.fm

 

 


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0