--.-° --% 0мм

Ю.Вілкул: «Модернізація об’єктів теплокомуненергетики – одне з пріоритетних завдань місцевої влади»

11:44, 29 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Ю.Вілкул: «Модернізація об’єктів теплокомуненергетики – одне з пріоритетних завдань місцевої влади»27 квітня у виконкомі Криворізької міської ради під керівництвом міського голови Юрія Вілкула відбулася презентація інноваційних енергозберігаючих проектів за схемою «зелених інвестицій» у Кривому Розі – Модернізація об’єктів комунальної теплоенергетики. У заході взяли участь: представники органів місцевого самоврядування, представники установ, які займаються питаннями теплоенергозбереження та керівники промислових підприємств міста.

Директор департаменту теплоенергозбереження інституту проблем екології та енергозбереження Олексій Самченко провів презентацію 4  проектів – будівництва когенераційно-теплонасосного комплексу з використанням теплоти шахтної води на котельнях «Гігант», «Ленінська», «ПівнГЗК-1» та проект будівництва когенераційної газопоршневої установки на котельні «Цетральна». О.Самченко відзначив, що впровадження запропонованих проектів забезпечить зменшення витрат при виробництві теплової енергії за рахунок виробництво власної електроенергії та підвищення ефективності споживання природного газу А це значно зменшить затрати з міського бюджету на купівлю паливно-енергетичних ресурсів.

Міський голова Юрій Вілкул відзначив, що за умов постійного зростання цін на паливно-енергетичні ресурси модернізація об’єктів комунальної теплоенергетики – особливо важливе питання, яке вимагає детального вивчення і впровадження. Тому необхідно взяти до уваги усі зауваження та пропозиції виголошені учасниками засідання, щоб більш детально вивчити зазначені проекти для подальшої їх реалізації.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0