--.-° --% 0мм

В ПК «Кривбасзалізрудком» відбулась зустріч з криворізьким журналістом та поетом Євгеном Рудим

15:00, 28 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В ПК «Кривбасзалізрудком» відбулась зустріч з криворізьким журналістом та поетом Євгеном РудимЄ така давня біблійна притча про трьох рабів, яким господар подарував монету під назвою «талант». Один з тих рабів закопав талант в землю, а два інших – примножили. Від народження кожній людині даються природні задатки, головне – їх розвинути. Євген Анатолійович, кажуть його колеги, людина обдарована - у нього театральна освіта, цікаве і різноманітне творче трудове життя: працював у ляльковому театрі, на Криворізькому радіо та телебаченні, у комбінатівському Палаці культури.  

Працівникам «Кривбасзалізрудкому», Євген Анатолійович знайомий, як колишній капітан команди КВК шахти «Батьківщина». Але мало кому відомо, зазначає колега з газети «Шахтар Кривбасу» Марина Володимирівна Омельницька, що пан Євген пише вірші, причому давно, ще з юнацьких років.

Євген Анатолійович вміє вправно придумати віршовані привітання до знаменних дат та свят, які друкуються на перших шпальтах комбінатівської газети «Шахтар Кривбасу». На означеній зустрічі звучали поезії різних років: від ліричних та іронічно-саркастичних до філософської та громадської тематики. Вірші - дуже різні, але всі вони торкають душу.
Влад Ольжин

kr2012  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых