--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині співробітники МНС врятували дитину, яку загубили п'яні батьки

10:08, 26 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині співробітники МНС врятували дитину, яку загубили п'яні батьки21 квітня о 17 год. 40 хв. на пункт зв’язку Синельниківського районного відділу ГУ МНС України в Дніпропетровській області від чергового МРВ УМВС області надійшло повідомлення про те, що за адресою м. Синельникове на території непрацюючої водонапірної вежі, у водопровідному колодязі знаходиться дитина.   

На місце події оперативно прибув черговий караул Синельниківського РВ ГУ МНС області. По прибуттю було встановлено, що на території закинутої водонапірної вежі знаходиться водопровідний колодязь, глибиною 3 м., діаметр люку 1 м. На дні колодязю лежала дитина.

Швидко зорієнтувавшись в ситуації начальник караулу рятувального підрозділу МНС старший лейтенант служби цивільного захисту Олександр Булах прийняв рішення негайно спускатися на дно колодязя для порятунку дитини, встановлення її стану, оскільки вона чітко не відповідала на питання.

За допомогою мотузки Олександр Булах спустився на дно колодязя. Де він провів обстеження дитини і встановив, що у неї немає переломів та загальний стан дитини задовільний. Опираючись на виступи кілець рятувальник підняв маленького хлопчика до гори, де його прийняли інші співробітники підрозділу. Дитина була дуже голодна і сильно змерзла, саме тому бійці рятувального підрозділу МНС обігріли теплим одягом та нагодували малого Андрія.

Прибулі за викликом працівники «Швидкої» встановили, що дитина 2006 року народження, отримала гематому голови та забої обличчя. Стан дитини був оцінений як середньої тяжкості.

В ході встановлення обставин, за яких дитина опинилася в колодязі та батьків, які її залишили без нагляду, стало відомо, що дитина із неблагополучної сім’ї, в якій батьки часто зловживають алкогольними напоями. Його батько, громадянин 1975 року народження, навіть не знав, де хлопець знаходиться. Пояснити, як дитина опинилася у такій ситуації він не зміг. В ході проведення оперативних дій було встановлено, що мати хлопчика, громадянка 1986 року народження, напередодні пішла до своєї подруги з дитиною та залишила її без нагляду. На момент рятувальної операції, та після проведених заходів і встановлення обставин події мати була взагалі відсутня.

Малий Андрій був госпіталізований до Синельниківського центральної районної лікарні, звідки був направлений до обласну дитячої лікарні м. Дніпропетровськ, для подальшого детального обстеження.

Центр пропаганди Головного управління МНС України в Дніпропетровській області.  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0