--.-° --% 0мм

На виконання угоди, підписаної з Олександром Вілкулом, в магазинах корпорації «АТБ» знижено ціни

09:40, 23 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На виконання угоди, підписаної з Олександром Вілкулом, в магазинах корпорації «АТБ» знижено ціниЗ метою моніторингу цін на продукти харчування, в.о. начальника управління розвитку споживчого ринку та підприємництва Олег Гавріш відвідав один з магазинів мережі «АТБ».  

Напередодні, за його словами, співробітники управління проводили моніторинг цін в магазинах мережі.

«Результати моніторингу й те, що ми побачили сьогодні в магазині, відповідає домовленостям, які були досягнуті раніше між керівництвом «АТБ» та обласною владою. За інформацією керівництва торгової мережі «АТБ», надалі перелік товарів, на які буде знижена ціна, буде розширюватися»,- повідомив Олег Гавріш.

15 квітня губернатор Олександр Вілкул підписав Меморандум про зниження цін на соціально значимі групи товарів з головою ради директорів, генеральним директором корпорації «АТБ» Борисом Марковим. Відповідно до Меморандуму, підписаного в Дніпропетровську, ціни на соціально значимі групи товарів знижені від 5% до 25%.

Заступник генерального директора з регіональній торгівлі «АТБ» Наталія Шаповалова зазначила: «Відповідно до домовленостей із керівництвом області, у наших магазинах знижено ціни на основні продукти харчування. Зниження торкнулося соціальної категорії товарів. Ці заходи будуть продовжені і надалі».

Олександр Гавриш повідомив, що напередодні відбулася нарада з представниками різних торгівельних мереж і висловив переконання, що вони будуть наслідувати приклад «АТБ».


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых