--.-° --% 0мм

Ю.Вілкул: «Моніторинг з благоустрою кожного району міста та Кривого Рогу буде здійснюватися постійно

08:31, 22 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Ю.Вілкул: «Моніторинг з благоустрою кожного району міста та Кривого Рогу буде здійснюватися постійно»20 квітня під головуванням міського голови Юрія Вілкула відбувся комплексний об’їзд території Довгинцівського району для проведення аналізу та перевірки фактичного об’єму та якості виконання робіт з благоустрою.  

Зокрема після проведеної минулої суботи Всеукраїнської компанії щодо забезпечення чистоти і порядку в місті, Ю.Вілкул відвідав ряд об’єктів у Довгинцівському районі щоб особисто проконтролювати виконання заходів з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану району у напрямках вулично-шляхового господарства, санітарної очистки кладовищ, впорядкування пам’ятників архітектури, комплексний благоустрій місць масового перебування людей. У ході об’їзду міський голова зафіксував проблемні питання, які стосуються невпорядкованої території району й надав відповідні доручення щодо термінового усунення наявних негараздів. Юрій Григорович відзначив, що моніторинг з благоустрою кожного окремого району та міста будуть здійснюватися постійно.

Також під час об’їзду Довгинцівського району міський голова відвідав заявлені громадянами під час особистих прийомів адреси для визначення і аналізу поточних питань у сфері житлового господарства. Так, наприклад, це звернення мешканця вул. Бєляєва щодо незручностей від дуже близького розміщення ринку ПП «Сільський привіз» від житлового будинку заявника та звернення мешканця району щодо надання земельної ділянки для розміщення автостоянки на вул. Сахарова. Міський голова дав доручення відповідним службам детально вивчити усі аспекти з цих питань та у порядку контролю доповісти про заплановані заходи, спрямовані на їх вирішення.

Загалом комплексний об’їзд території районів Кривого Рогу й надалі продовжуватиметься та здійснюватиметься за графіком. Як відзначив міський голова Юрій Вілкул, така практика забезпечить детальне вивчення існуючих задач та сприятиме віднайденою правильних шляхів для їх розв’язання.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых