--.-° --% 0мм

49 тисяч криворiжцiв взяло участь у суботнику із благоустрою міста

09:01, 21 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

49 тисяч криворiжцiв взяло участь у суботнику із благоустрою міста16 квітня у Кривому Розі відбувся суботник із благоустрою території міста до Дня довкілля згідно з дорученням міського голови Юрія Вілкула про проведення безстрокової Всеукраїнської компанії щодо забезпечення чистоти і порядку на Криворіжжі.

У цей день співробітники підприємств, установ та організацій міста, державні службовці, студентська та учнівська молодь, партійні й громадські організації, громадськість Кривого Рогу проводили заходи щодо поліпшення стану навколишнього середовища. У суботнику взяло участь майже 49 тисяч городян і було задіяно 184 одиниці техніки.

Основні роботи велися на території парків, а також у дворах будинків, де створювалися дитячі і спортивні майданчики. У місті виникли нові сквери та газони. Так у районі Макулану, де закладається новий сквер навколо майбутнього пам’ятника загиблим танкістам, під час суботника висаджено півсотні саджанців лип і кленів. Загалом цього дня у Кривому Розі було посаджено понад 3 тис. дерев та стільки ж кущів. Було очищено від бруду майже 40 км берегів річок та близько 200 км автодоріг, ліквідовано 75 стихійних звалищ сміття. У Кривому Розі було впорядковано майже 804 га міських територій.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых