--.-° --% 0мм

Любовний трикутник зі смертельним фіналом по-криворізьки

12:49, 19 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Любовний трикутник зі смертельним фіналом по-криворізькиІА "Кривбас On-Line" вже розповідало про те, що 2 квітня мешканка Кривого Рогу разом зі своїм знайомим вбила свого чоловіка-інваліда. На жаль, є категорія жінок, спільне життя з якими приносить чоловікам смерть. Саме про таку жінку й піде мова.

2 квітня до чергової частини Тернівського райвідділу міліції міста Кривого Рогу зателефонувала місцева мешканка на ім’я Ольга. Жінка плакала у слухавку. Вона повідомила про те, що коли повернулася додому, знайшла вбитим свого співмешканця, 35-річного чоловіка на ім’я Вадим. До місця події на вул. Косигіна негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Поспілкувавшись із заявителькою, правоохоронці з’ясували, що того ранку жінка пішла з дому, а в оселі залишився її співмешканець зі своїм приятелем на ім’я Василь. Чоловіки буцім-то пиячили, і скоріш за все, під час виниклої сварки Василь вбив її кохану людину та з місця злочину зник. Оглянувши тіло, судово-медичний експерт констатував: чоловіка побили, а потім задушили.

З’ясовуючи всі обставини, працівники міліції встановили доволі цікаві факти. Нині покійний Вадим свого часу вбив першого чоловіка Ольги. Відсидів за це 9 років, а у 2009-му, коли звільнився з в’язниці, почав співмешкати з жінкою. Крім цього вдалося з’ясувати, що чоловік на ім’я Василь з Вадимом познайомився ще в місцях позбавлення волі. Він свого часу також відсидів 10 років за вбивство дружини. Тож, розпочалися пошуки вбивці. Вже за три дні оперативникам вдалося встановити, що той переховується на одній з дачних ділянок у селищі Верабове.

Після перебування у засідках, правоохоронцям вдалося затримати головного фігуранта по справі. Вже на першому допиті 47-річний Василь повідомив, що до вбивства причетний не лише він, а й співмешканка загиблого. Насправді події того дня розгорталися наступним чином.

Василь, Вадим та Ольга добряче пиячили. Випили приблизно до двох літрів самогону та оковитої. Перший конфлікт виник у Вадима з Ольгою, який буцім-то приревнував її до Василя й дав по обличчю кілька ляпасів. Жінка розплакалася й на її захист став Василь. Він повалив кривдника на ліжко, завдав декілька ударів по голові, а потім руками почав здавлювати йому шию. За декілька хвилин він ще живого Вадима повалив на підлогу й запитав Ольгу: «Що ми з ним робитимемо?». Жінка, не вагаючись, пішла чи до кухні, чи до ванної кімнати, принесла рушник й цим рушником протягом 4-х хвилин душила співмешканця. А Василь у цей час тримав його ноги та руки.

Після вбивства Василь та Ольга стали міркувати, куди подіти тіло. Спочатку його заховали під ліжко й покликали сусідку, щоб та купила їм літр оковитої. Коли сусідка прийшла до них брати гроші, вона запитала в Ольги, де її співмешканець Вадим. Та відповіла, що кудись пішов. Але жінка побачила ногу, яка стирчала з-під ліжка й налякана співмешканка, яка була не в змозі цього пояснити, змушена була викликати міліцію й попрохала сусідку, щоб та не розповідала оперативникам про свій прихід у гості.

Про підозрюваних та вбитого можна сказати наступне: усі ніде не працювали, зловживали оковитою. Вбитий, до того ж, був інвалідом, свого часу йому ампутували праву руку. Нині відносно вбивці зі стажем й «чорної удови» порушили кримінальну справу за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0