--.-° --% 0мм

У Дніпропетровську розпочався І чемпіонат України з бадмінтону серед спортсменів-інвалідів

14:20, 15 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Дніпропетровську розпочався І чемпіонат України з бадмінтону серед спортсменів-інвалідівЗа ініціативою обласного центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» при підтримці голови обласної державної адміністрації Олександра Вілкула, вперше за роки незалежності нашої держави в Дніпропетровську відбудеться І чемпіонат України з бадмінтону серед спортсменів-інвалідів (з вадами слуху).

Урочисте відкриття змагань відбулося 15 квiтня у спортивному комплексі “Метеор” Державного підприємства “Виробничого об’єднання  “Південний машинобудівний завод” ім. О.М.Макарова” (за адресою: вул.О.М.Макарова 27-а).

В змаганнях планується участь представників 11 регіонів України, на протязі трьох днів визначатимуться переможці цих змагань.

Фінальні зустрічі відбудуться 17 квітня 2011 року.

Довідка

В Дніпропетровській області працює 10 спортивних клубів, обласний та міський (м. Дніпродзержинськ) центри з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Всього від Дніпропетровської області 63 дефлімпійці є членами збірної команди України.

Спортсменами дефлімпійцями у 2010 році було завойовано: на чемпіонаті Європи з плавання – 3 золотих, 2 срібних та 2 бронзові медалі; на чемпіонаті Світу з баскетболу серед юніорів було завойовано 5 місце (командне); на чемпіонаті Європи з футзалу – 1 місце (командне); на Всесвітній шаховій олімпіаді – 3 командне місце.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых