--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині триває місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

10:38, 15 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині триває місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»Управління у справах фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно з Дніпропетровським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводять у містах і районах області Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота». Місячник триватиме до 30 квітня.

Під час його проведення планується упорядкування та облаштування 875 спортивних майданчиків усіх типів.

Начальник управління у справах фізичної культури та спорту облдержадміністрації Олександр Пшеничников зазначив: «У рамках місячника по всій області ми наводимо лад після зими на спортивних майданчиках, місцевих стадіонах та футбольних полях. Зараз по всій області відбуваються заходи з благоустрою регіону, які ініціював голова облдержадміністрації Олександр Вілкул. До них активно долучився фізкультурно-спортивний актив області».

Подібні заходи спрямовані на покращення умов для регулярних занять фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення Дніпропетровщини.

ДОВІДКА:

Дніпропетровській області станом на 1 січня 2011 р. діють 4264 площинні споруди. З них 1037 – майданчики з тренажерним обладнанням, 119 – тенісні корти, 499 – футбольні поля, 2609 – інші майданчики.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0