--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул підписав меморандум про зниження цін з директором корпорації «АТБ»

09:33, 15 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Олександр Вілкул підписав меморандум про зниження цін з директором корпорації «АТБ»Губернатор Олександр Вілкул підписав Меморандум про зниження цін на соціально значимі групи товарів з головою ради директорів, генеральним директором корпорації «АТБ» Борисом Марковим. Відповідно до Меморандуму, підписаного в Дніпропетровську, з 20 квітня в 457 магазинах в 132 містах 15 регіонів України (в тому числі – в 149 магазинах на Дніпропетровщині) будуть знижені ціни на соціально значимі групи товарів від 5% до 25%.  

Наприклад, після підписання документу ціни ковбасу Лікарську (ТМ „Сытный ряд” вар вектор 550г) будуть знижені з 14,94 грн. до 12,99 грн,. на сир Голландський (Томаківка 45% фас п/эт) з 45,99 грн./кг до 36,59 грн./кг, на філе пангасіуса (ТМ „Выгодная цена всегда” свіжезаморожене фас п/эт) 27,99 грн./кг до 22,59 грн./кг., кефір (ТМ „Выгодная цена всегда” 1% 1000 мл п/эт) з 5,69 грн.  до 4,99 грн, сир Голландський (Томаківка 45% фас п/эт) з 45,99 грн./кг до 36,59 грн./кг.

«Обласна влада чітко виконує доручення Президента України Віктора Януковича зі стабілізації цін та стримування інфляції. Ми впевнені, що Меморандум, підписаний сьогодні з найбільшою торговельною мережею України, стане каталізатором зниження цін і в  інших торговельних мережах та інших регіонах», - зазначив Олександр Вілкул.

«Ми конструктивно працюємо з обласною владою, провели низку переговорів. Ми об’єктивно розуміємо потреби суспільства і те, що бізнес несе соціальну відповідальність на території, де він представлений. Тому ми підписали Меморандум з губернатором Олександром Вілкулом. Впевнені, що це сприятливо вплине на підвищення добробуту жителів п’ятнадцяті регіонів, де ми працюємо, насамперед на Дніпропетровщині. І ми вдячні Дніпропетровській владі за конструктивну співпрацю», - зазначив генеральний директор торговельної мережі «АТБ» Борис Марков.

Середня вартість соціального продуктового кошика в магазинах АТБ буде на 20-25% нижча за середньоринкову. Борис Марков додав, що це дуже важливо - адже, за даними експертів, майже половина бюджету українських родин іде саме на купівлю продуктів харчування.

Олександр Вілкул повідомив, що Меморандум про зниження цін у магазинах цієї торговельної мережі – це ще один крок з реалізації комплексної програми обласної влади зі стабілізації та зниження цін на ринку продуктів харчування.

Зокрема, за ініціативи губернатора в усіх містах та районах області цього року проведено 930 ярмарків. На них продавалися продукти місцевих товаровиробників за цінами, які значно нижчі за середньоринкові.

Також з 21 до 23 квітня на центральній площі м. Дніпропетровська будуть проходити передвеликодні ярмарки з продажу сільськогосподарської продукції. На цих ярмарках виробники зможуть продавати свою продукцію без посередників жителям міста за цінами на 15-20% нижчими за середньоринкові.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых