--.-° --% 0мм

В Кривому Розі інвалід за оковиту вбив рідну матір

14:28, 14 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В Кривому Розі інвалід за оковиту вбив рідну матірДо працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління 11 квітня від лікаря швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Співдружності з чисельними забиттями та саднами обличчя та грудної клітини виявлено труп 75-річної господарки оселі. Відповідно до акту судово-медичної експертизи смерть жінки настала внаслідок травматичного шоку, травм голови та грудної клітини.

Прийнятим комплексом оперативно-розшукових заходів правоохоронцями був встановлений та затриманий непрацюючий, 37-річний син потерпілої-інвалід 2-ї групи.

Як з’ясувалося, пізно ввечері того ж дня за місцем спільного мешкання зловмисник знаходився в стані сильного алкогольного сп’яніння. Після того, як оковита скінчилася, горе-син почав вимагати гроші у матері задля продовження пияцтва.

Коли жінка відмовилася дати йому гроші, зловмисник розлютившись не на жарт та почав наносити потерпілій численні удари по голові та по тулубу, спочатку ногами та руками, а потім дерев’яною палицею від швабри. Цього нелюду виявилося недостатньо, тому взявши електричний дріт від настільної лампи став душити рідну матір поки остання не припинила подавати будь-які ознаки життя.    

За цим фактом слідчим відділом Саксаганського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого» Кримінального кодексу України. Санкція вищевказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0