--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині розпочався місячник оборонно-масової роботи

15:57, 13 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині розпочався місячник оборонно-масової роботиЗ 9 квітня по 9 травня 2011 року Товариство Сприяння обороні України за підтримки Головного управління освіти і науки облдержадміністрації вже традиційно проводить на Дніпропетровщині місячник оборонно-масової роботи, присвячений Дню Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.  

Урочисте відкриття місячнику оборонно-масової роботи у м.Дніпропетровську відбудеться біля Монументу Слави 13 квітня о 14-00.

Перед комітетами всіх рівнів, організаціями та навчальними закладами основним завданням місячника у 2011 році визначене патріотичне виховання – закріплення у свідомості, передусім молоді, правди про Велику Перемогу, її історичне значення, шани та подяки поколінню Переможців, а також підвищення ефективності патріотичного виховання допризовної та призовної молоді.

Так, в рамках місячника буде проведено уроки мужності, навчально-польові заняття з допризовної підготовки юнаків, спортивні свята та змагання з технічних та військово-прикладних видів спорту, авто-мото-пробіги місцями бойової слави Дніпропетровщини тощо.

Також після багаторічної перерви буде відновлено проведення Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця». Перший етап її проведення у містах та районах припадає на квітень-травень.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0