--.-° --% 0мм

Центр творчості «Петриківка» представляє Дніпропетровщину на Всеукраїнському Великодньому ярмарку

13:50, 13 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Центр творчості «Петриківка» представляє Дніпропетровщину на Всеукраїнському Великодньому ярмаркуОкрасою Всеукраїнського благодійного Великоднього ярмарку, що проходить 13-16 квітня у м. Київ, стане виставка майстрів центру народної творчості «Петриківка». На виконання доручення голови облдержадміністрації Олександра Вілкула щодо святкування 20-ї річниці створення центру народної творчості «Петриківка», Центр представлятиме на Великодньому ярмарку національні традиції самобутнього образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Дніпропетровської області.  

Всеукраїнський благодійний Великодній ярмарок проходить за підтримки Державного управління справами з метою підтримки вітчизняних товаровиробників, підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, популяризації унікальних традицій та культури нашої держави.

До участі у Великодньому ярмарку запрошено підприємства харчової та переробної промисловості всіх областей України.

Центру народної творчості «Петриківка» пропонуватиме киянам до гостям столиці вироби з дерева з петриківським розписом на токарній, столярній та ручно-різьбленій основах з екологічно чистих, високоякісних матеріалів на базі древніх народних традицій регіону.

На ярмарку буде проведено майстер-класи з петриківського розпису та уроки народних промислів (майстри – Пікуш А.А, Рибак Н.М., Губа О.І.).


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0