--.-° --% 0мм

Дніпропетровська область відправить на військову службу 1475 юнаків

12:20, 13 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Дніпропетровська область відправить на військову службу 1475 юнаківВ рамках призовної кампанії «Весна – 2011» на Дніпропетровському обласному збірному пункті відбулася урочиста відправка першої команди призовників для проходження строкової військової служби у Збройних Силах та інших військових формуваннях України. 

В урочистостях взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак, Дніпропетровський обласний військовий комісар полковник Юрій Миронов, голова Дніпропетровської обласної ради ветеранів Станіслав Шевченко, заступник голови Організації солдатських матерів України, голова Дніпропетровської обласної організації солдатських матерів Ніна Лисогор.

Заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак зазначив: «Сьогоднішні призовники – це майбутнє обороноздатності держави. Обласний військкомат протягом року здійснював ретельний відбір юнаків і шліфував свій кадровий склад. Тому я впевнений, що сьогоднішні призовники будуть гідно представляти Дніпропетровщину у лавах Збройних Сил України та інших військових формувань».

Всього у складі першої команди призовників на службу було відправлено 68 юнаків. Загалом в ході призовної кампанії «Весна – 2011», яка триватиме до 27 травня, Дніпропетровська область відправить 1475 юнаків для проходження строкової військової служби у Збройних Силах та інших військових формуваннях України.

Весняний призов 2011 року має низку особливостей. Так, наприклад, районні (міські) призовні комісії виносять на розгляд обласної призовної комісії клопотання щодо надання відстрочок від призову на строкову військову службу призовникам, які не мають базової загальної середньої освіти, мають низькі морально-ділові якості, перебувають на обліку щодо приводів в органах внутрішніх справ за антигромадську поведінку, зловживання алкоголем чи вживання наркотичних речовин та яким під час призову встановлено захворювання за двома і більше статтями.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых