--.-° --% 0мм

Криворізька районна державна адміністрація – в числi кращих

14:22, 12 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Криворізька районна державна адміністрація – в числi кращих7 квітня на засіданні територіального організаційного комітету з питань проведення конкурсу «Приязна адміністрація» у Дніпропетровській області було визначено переможців конкурсу.  

У номінації «Районні, районні у мм. Києві та Севастополі державні адміністрації» переможцем визначена Верхньодніпровська районна державна адміністрація. На другому місці – Криворізька районна державна адміністрація, на третьому – Криничанська районна державна адміністрація.

У номінації «Територіальні органи центральних органів виконавчої влади» перше місце поділили Головне управління МНС у Дніпропетровській області та Головне управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області. На другому місці - Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Дніпропетровській області, на третьому місці – територіальне управління Держгірпромнагляду по Дніпропетровській області.   

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул наголошує: «Проведення таких конкурсів, як «Приязна адміністрація» - це позитивний досвід. Адже він допомагає формуванню високого рівня особистісних, професійних і етичних якостей державних службовців, сприяє підвищенню відкритості та прозорості у діяльності органів влади. Цій роботі ми приділяємо особливу увагу».

Довідка. Всеукраїнський конкурс «Приязна адміністрація» проводиться за ініціативи Головного управління державної служби України. Умови Конкурсу встановлені постановою Кабінету Міністрів України від 18 липня 2007 року № 933 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу „Приязна адміністрація”.

Метою Конкурсу є виявлення кращих форм і методів організації роботи з населенням, вивчення, узагальнення та поширення кращого досвіду з питань якості державних (адміністративних) послуг та своєчасності їх надання, пропаганда та підняття престижу державної служби та державного службовця, заохочення, стимулювання державних органів, які працюють на високому професійному рівні.

Основним завданням конкурсу є поліпшення якості послуг та своєчасності їх надання, підвищення рівня відкритості та прозорості у діяльності органів виконавчої влади, формування високого рівня особистісних, професійних і етичних якостей державних службовців.

Головною особливістю даного конкурсу є незалежна оцінка діяльності райдержадміністрації громадянами, підприємствами, організаціями, які безпосередньо звертаються до органу для вирішення назрілих потреб і проблем.

Узагальнення та аналіз результатів такого оцінювання, а також висновки спеціально створених експертних груп визначить оцінку роботи адміністрації щодо якості послуг та своєчасності їх надання.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0