--.-° --% 0мм

Визначились переможці конкурсів Матчу Зірок - криворіжців серед них немає

12:11, 12 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Визначились переможці конкурсів Матчу Зірок - криворіжців серед них немаєНа минулих вихідних у Києві відбувся Матч Зірок між кращими українськими гравцями та легіонерами Суперліги. Перед його початком були проведені декілька конкурсів. В них прийняли участь і два гравці "Кривбасбаскету" - Артем Сліпенчук і Віктор Кондратовець. Але, на жаль, удача їм та і не посміхнулась.  

Програма Матчу Зірок 2011 розпочалася Конкурсом Захисників від Фонду сприяння розвитку спорту олімпійського чемпіона по баскетболу О. Волкова, в якому брали участь Павло Буренко («Київ»), Денис Лукашов («Будівельник»), Артем Сліпенчук («Кривбасбаскет»), Кертіс Мілледж («Хімік»), Данте Свонсон («Говерла»), Тодд Ебернетті («Політехніка-Галичина»).
 
Кожен із учасників конкурсу мав за якомога коротший час подолати дистанцію, зробивши при цьому:
 
- слаломне подолання перешкод на дриблінгу
- вдалу передачу без відскоку
- кидок з лінії штрафного
- вдалу передачу з відскоком
- слаломне подолання перешкод на дриблінгу
- кидок з-під кошика
 
За підсумками відбірного раунду до фіналу конкурсу вийшли Данте Свонсон («Говерла»), час проходження дистанції яким склав 20.7 секунди, та Денис Лукашов («Будівельник»), який впорався із завданням за 19.2 секунди.
 
Перемогу у фіналі святкував Денис Лукашов, який подолав дистанцію за 18.7 секунди. Данте Свонсон виконав завдання за 20.9 секунди.
 
По завершенні конкурсу Денис Лукашов зауважив: «Для мене велика честь перемогти в конкурсі захисників. Я намагався ні про що не думати, а просто отримувати задоволення. Крім того, дуже важливою для мене була підтримка глядачів».

У Конкурсі Триочкових кидків від BonAqua взяли участь Дмитро Забірченко («Будівельник»), Ростислав Кривич («ОДЕСА»), Олександр Рибалко («Ферро-ЗНТУ»), Тимур Арабаджи («Авантаж-Політехнік»), Фред Хаус («Азовмаш»), Стівен Буртт («Дніпро»), Гітіс Сірутавічус («ДніпроАзот») і Віктор Кондратовець («Кривбасбаскет»).

Кожен учасник мав 1 хвилину на 25 кидків (по 5 кидків із 5-ти різних позицій). Перші 4 кидки з кожної позиції виконувалися звичайними м’ячами (1 бал за влучання). Кожен 5-ий кидок виконувався смугастим м’ячем (2 бали за влучання).
 
У відбірному раунді конкурсу «далекобійників» учасники продемонстрували наступні результати:
 
Дмитро Забірченко («Будівельник») – 11 балів
Фред Хаус («Азовмаш») – 11 балів
Олександр Рибалко («Ферро-ЗНТУ») – 12 балів
Гітіс Сірутавічус («ДніпроАзот») – 10 балів
Віктор Кондратовець («Кривбасбаскет») – 14 балів
Стівен Буртт («Дніпро») – 19 балів
Ростислав Кривич («ОДЕСА») – 15 балів
Тимур Арабаджи («Авантаж-Політехнік») – 18 балів
 
Таким чином, за підсумками відбірного раунду до фіналу потрапили Тимур Арабаджи та Стівен Бьортт. У фіналі обидва набрали по 13 очок, тож змушені були повторити свої спроби ще раз – цього разу кожен мав по 30 секунд.
 
Тимур Арабаджи набрав 11 очок, ставши переможцем конкурсу. Стівен Буртт записав на свій рахунок 4 очка.
 
По завершенні конкурсу Тимур Арабаджи поділився емоціями: «Я дуже радий перемозі! Дякую глядачам за підтримку. Суперліга в Харкові – вперед!».

У конкурсі Слем-данків від Української Аграрної і Хімічної Компанії взяли участь сім гравців: Віталій Коваленко («Київ»), Костянтин Глазирін («Дніпро»), Леонід Стефанишин («Будівельник»), Брайан Грін («Миколаїв»), Деррік Зіммерман («Говерла»), Алан Віггінс (Політехніка-Галичина) та Крістіан Бернс («Ферро-ЗНТУ»).
 
Учасники повинні були продемонструвати по 2 кидки, на підготовку та виконання кожного з яких могли витратити по 1 хвилині. Можна було користуватися допомогою одного або кількох партнерів. У разі невдалої спроби гравець міг повторити кидок, але мав встигнути зробити це за відведену йому 1 хвилину. В іншому разі його спроба не зараховувалася.
 
За підсумками відбірного раунду до фіналу потрапили Брайан Грін, який здобув максимальні 100 балів, і Віталій Коваленко (99 балів). Додатковим учасником, якого активно підтримала публіка, став Деррік Зіммерман (97 балів).
 
Тріумфатором фіналу став Брайан Грін, який набрав 93 бали за дві спроби. Після перемоги баскетболіст поділився першими враженнями: «Чудово було продемонструвати все, на що я здатен, і чути вашу підтримку. Вболівальники – чудові! Місто мені також дуже сподобалося».

За матеріалами офіційного сайту Суперліги

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых