--.-° --% 0мм

Молодіжні команди: "Кривбас" (Кривий Ріг) - "Металург" (Донецьк) - 1:1

12:20, 11 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Молодіжні команди: "Кривбас" (Кривий Ріг) - "Металург" (Донецьк) - 1:1Четвертим у цьому році нічийним підсумком завершила матч першості молодіжних складів «молодіжка» «Кривбасу», зігравши внічию 1:1 з молодіжною командою донецького «Металурга».  

Рахунок в матчі було відкрито в дебюті матчу. На 5-й хвилині після подачі з кутового помилився на виході Федоренко, не діставши до м’яча, а на дальній стійці знаходився Трояновський, який з близької відстані послав м’яч в сітку воріт господарів поля.

«Кривбас» після пропущеного голу не знітився й продовжував шукати щастя біля чужих воріт. Та в цьому матчі захисні ланки обох команд діяли краще, аніж лінії нападу. Захист «Металурга» помилився лише раз. На 38-й хвилині Місько зробив навісну передачу на дальню стійку, Петриченко головою переправив м’яч в центр штрафного майданчика, де Ольховський ударом головою зрівняв рахунок в грі. До цього моменту гості вже грали в меншості. Білоус в районі власного кутового прапорці «відмахнувся» від гравця «Кривбасу», за що відразу отримав від арбітра червону картку.

Після перерви перевагу в грі не можна було віддати жодній з команд. «Кривбас», незважаючи на чисельну більшість, не міг ніяк налагодити конструктивну гру в нападі, гості ж, вміло захищаючись, намагались проводити швидкі контратаки.

Веселіше стало в кінцівці матчу. На 75-й хвилині шанс для взяття воріт втратив Дяків. На підступах до штрафного майданчика «Металурга» нападаючий «Кривбасу» обіграв двох оборонців гостей й вирішив замість удару ще раз піти на обіграш, але втратив м’яч. «Металург» чекав свого шансу, й мало не вирвав перемогу. На 87-й хвилині гравець гостей «втік» сам на сам з воротарем «Кривбасу» й влучно пробив, але асистент арбітра за секунди до удару зафіксував, що гравець підіграв собі рукою. Гол, звісно, зараховано не було, що викликало чимало емоцій на тренерській лаві «Металурга». А коли вже йшов компенсований час, м’яч після удару гравця гостей влучив в поперечину.

«Кривбас»: Федоренко (Антоненко, 46), Соловйов, Сосєдко, Місько (Клушин, 75), Петриченко, Лещенко (Сухоруков, 81), Адаменко, Мірошніченко, Ольхівський (Дяків, 63), Білик-к, Валєєв.

«Металург» Д: Непогодов (Яшков, 46), Барановський, Білоус, Ткаченко (Тимофієнко, 68), Міщенко (Квашук, 57), Савін, Мамутов (Нестеренко, 31), Полюлях (Слободяк, 90+4), Грищенко-к (Ателькін, 72), Трояновський, Дебелко (Соломка, 84).

Голи: 0:1 Трояновський (5), 1:1 Ольхівський (38).

Попередження: Ольхівський (28), Соловйов (90+1).

Вилучення: Білоус (28).

При використанні матеріалів пресс-служби ФК "Кривбас"  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых