--.-° --% 0мм

Дніпропетровщина бере участь у міжнародній промисловій виставці «Ганновер Мессе – 2011»

15:08, 6 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Дніпропетровщина бере участь у міжнародній промисловій виставці «Ганновер Мессе – 2011»В рамках підвищення інвестиційної привабливості регіону Дніпропетровська область бере участь у міжнародній промисловій виставці «Ганновер Мессе – 2011», яка проходить у м. Ганновер (Німеччина) з 3 по 8 квітня.  

На виставці представлені рекламно-презентаційні та відеоматеріали про Регіональне інвестиційне агентство Дніпропетровщини, інформаційно-ресурсний центр «Відкрита влада», а також промислові досягнення більше 70 підприємств області.

«Минулого року ми розпочали роботу над створенням привабливого інвестиційного клімату регіону. Область відкрита до співробітництва з інвесторами. Ми готові до взаємовигідної співпраці у багатьох галузях економіки», - зазначив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.   

Експозиціями Дніпропетровщини на виставці «Ганновер Мессе 2011» активно цікавляться бізнес-кола різних країн світу. Найбільший інтерес відвідувачі Дніпропетровського регіонального стенду проявляють до підприємств сільського господарства, аерокосмічної промисловості, машинобудування. Представники зарубіжних країн зацікавлені у налагодженні довгострокових взаємовигідних контактів з нашою областю.

Зокрема, делегати Свердловської області, з якою наш регіон має Угоду про торговельно-економічне співробітництво, зацікавлені у візиті представників промислових підприємств та ділових кіл на Дніпропетровщину. А делегати з Німеччини запропонували свій досвід у розвитку енергоефективності та висловили зацікавленість у встановленні двосторонніх відносин з підприємствами середнього та малого бізнесу області.

Довідка:

Виставка «Ганновер Мессе» - найбільша в світі виставка високих технологій, інновацій, промислової автоматизації, енергозбереження та систем управління виробництвом. С 1947 року ця виставка дає можливість підприємцям з різних країн світу встановлювати високоякісні міжнародні контакти, залучати інвестиції та розширювати ринки збуту.

Цього року у роботі виставки беруть участь 65 держав. Тут представлені більше тисячі тематичних спеціалізованих презентацій, проходять бізнес-форуми та міжнародні ярмарки.

 

 

 

ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых