--.-° --% 0мм

У міськвиконкомі здійснюється подвійна система контролю за якістю та своєчасністю розгляду звернень

11:18, 6 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У міськвиконкомі здійснюється подвійна система контролю за якістю та своєчасністю розгляду звернень5 квітня у виконкомі Криворізької міської ради відбулася прес-конференція із керуючою справами виконкому міської ради Оленою Шовгелею.  

Розпочалася прес-конференція з питання організації роботи зі звернень громадян. Як повідомила керуюча справами виконкому, що всього за І квартал 2011 року до виконкому міської ради надійшло 2455 звернень. З яких 1778 письмових та 677 на особистих прийомах громадян. Так найбільш актуальними залишаються звернення з житлово-комунальних питань. З метою підвищення якості виконання звернень громадян, введено подвійну систему контролю за якістю та своєчасністю розгляду звернень: спілкування із заявником телефоном для з’ясування якості виконання та безпосередній виїзд спеціалістів за адресами заявників і перевірка виконання робіт на місці.

Також керуюча справами виконкому розповіла про роботу архівного відділу, який працює для мешканців нашого міста. На зберіганні в архівному відділі налічується 100410 справ за 1944-2010 роки. Щороку до архівного відділу надходить понад 5 тисяч заяв і запитів від громадян і суб’єктів господарювання, видається близько 6 тисяч архівних довідок, копій та витягів із документів, що зберігаються у відділі.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых