--.-° --% 0мм

Мiський голова Юрiй Вілкул: «Керівники всіх служб міста мають бачити конкретні проблеми криворіжців»

10:10, 6 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Мiський голова Юрiй Вілкул: «Керівники всіх служб міста мають бачити конкретні проблеми криворіжців»Таке завдання поставив міський голова Юрій Вілкул 5 квітня під час комплексного об’їзду території Дзержинського району. В об’їзді також взяли участь заступники міського голови, керівники структурних підрозділів міськвиконкому, комунальних служб та підприємств, представники промислових підприємств міста.  

Метою такого об’їзду було ознайомлення з ходом робіт з благоустрою у районі. Деякі адреси комунальних негараздів підказали самі мешканці під час особистих прийомів, що проводяться міським головою. Частину проблемних питань було вирішено на протязі доби. Деякі адреси були відвідані і надані відповідні доручення щодо термінового усунення наявних проблемних питань.

Під час об’їзду особливу увагу присутніх міський голова звернув на підготовку до наступного опалювального сезону, благоустрій прибудинкових територій, питання підтоплень територій та будинків, стан ливневої каналізації тощо.
 
Звернувшись до представників промислових підприємств, Ю.Вілкул наголосив, що їхні трудові колективи здатні зробити вагомий внесок у підтриманні та наведенні порядку в місті. Тим паче, що є відповідні угоди про соціальне партнерство підписані з найбільшими криворізькими виробниками - «АрселорМіттал Кривий Ріг», гірничо-збагачувальними комбінатами, іншими підприємствами.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых