--.-° --% 0мм

Відбувся особистий прийом міського голови Юрія Вілкула

08:33, 6 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Відбувся особистий прийом міського голови Юрія Вілкула4 квітня у виконкомі Криворізької міської ради відбувся черговий особистий прийом міського голови. До Юрія Вілкула за допомогою у вирішенні особистих питань звернулися 35 криворіжців. Серед тих хто прийшов на прийом були: учасники бойових дій, ветерани праці, діти війни, робітники криворізьких підприємств.  

Здебільшого питання стосувалися житлово-комунального господарства. Так мешканців турбувало: незгода з нарахуванням деяких ЖЕО за ненадані послуги, капітальний ремонт квартир, незгода з оплатою за опломбування лічильника води, ремонт покрівель, доріг та інші. Поряд з житлово-комунальними проблемами криворіжці зверталися й із соціальних проблем, таких як надання матеріальної допомоги, незручності від розміщення ринку,безоплатного проїзду для учнів, завершенні будівництва дитячого закладу на мкр.Індустріальний, ліквідація пунктів прийому металобрухту та інші.

Зі всіх питань, котрі міський голова обговорив з мешканцями міста, які прийшли на прийом, надані відповідні доручення профільним структурним підрозділам, їх виконання Юрій Вілкул взяв на особистий контроль.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0