--.-° --% 0мм

П’ять спортсменів Дніпропетровщини отримали нагороди Всеукраїнської церемонії «Герої спортивного рок

14:05, 5 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

П’ять спортсменів Дніпропетровщини отримали нагороди Всеукраїнської церемонії «Герої спортивного року-2010»31 березня в Київському національному академічному театрі оперети відбулась урочистої церемонії «Герої спортивного року», яка вже вп’яте проводилась за ініціативи Національного олімпійського комітету України.  

Тріумфаторів спортивного року вітали представники Адміністрації Президента, Парламенту та Уряду, видатні олімпійці країни різних років.

Серед лауреатів Всеукраїнської урочистої церемонії «Герої спортивного року-2010» – п’ять представників Дніпропетровщини. Перемогу в номінації «Найкраща команда року» здобули Яна Дементьєва, Анастасія Коженкова, Катерина Тарасенко (срібні призерки чемпіонату світу, чемпіонки Європи з академічного веслування), у номінації «Олімпійська надія України» – Андрій Говоров (дворазовий чемпіон І Юнацьких Олімпійських ігор з плавання), у номінації «Сенсація року» – Ганна Єлісаветська (володарка 5 золотих і срібної нагород чемпіонату світу з плавання серед спортсменів-інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату).

Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул зазначив: «Успіхи провідних спортсменів і національних команд є серйозним стимулом для розвитку спорту в країні. Я впевнений, що такі перемоги наших спортсменів стануть міцним фундаментом для подальших спортивних досягнень і допоможуть залучити більше молоді до занять спортом».

Переможці у кожній з номінацій отримали ексклюзивні статуетки, дипломи, квіти та подарунки від спонсорів церемонії.

Найкращий спортсмен 2010 року Василь Федоришин (срібний призер чемпіонату світу, бронзовий призер чемпіонату Європи з вільної боротьби (60кг)) та найкраща спортсменка 2010 року Інна Осипенко-Радомська (чемпіонка та срібна призерка чемпіонату світу з веслування на байдарках і каное (байдарка-одиночка) отримали автомобілі від Благодійного фонду Бориса Колеснікова.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых