--.-° --% 0мм

Молодіжні команди: "Динамо" (Київ) - "Кривбас" (Кривий Ріг) - 0:0

12:50, 4 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Молодіжні команди: "Динамо" (Київ) - "Кривбас" (Кривий Ріг) - 0:0У нічию 0:0 проти «молодіжки» київського «Динамо» завершила матч 23 туру першості молодіжна команда криворізького «Кривбасу».  

Перший тайм пройшов за деякої ігрової та територіальної переваги криворізької команди. Хоча в дебюті першим номером грали господарі поля. Маграу кілька разів наносив небезпечні удари по воротах «Кривбасу», але воротар нашої команди діяв впевнено. Небезпечно зі штрафного пробивав Алієв, але його удар був неточним. У серединиі тайму кривбасівці вирівняли гру та потроху стали переводити її на половину поля «Динамо». Найбільш активними в ці хвилини в складі криворізької команди були Куценко, Рожок, Мірошніченко. На 22-й хвилині після подачі з флангу Білика воротарю «Динамо» лише в останній момент вдалось зняти м’яч з голови гравця “Кривбасу». Через кілька хвилин Куценко пробивав з середньої відстані, але м’яч пройшов поруч зі стійкою воріт. Ближче до перерви «Кривбас» посилив тиск на ворота «Динамо» й мав кілька нагод для взяття воріт. На 33-й хвилині небезпечно зі штрафного пробивав Рожок – Коваль забрав м’яч. Через кілька хвилин воротар «Динамо» у відчайдушному стрибку дотягнувся до м’яча, що був посланий у ворота Рожком, й врятував свою команду від голу.

Майже перед перервою динамівці провели гостру контратаку, яку завершував Маграу, але м’яч після його удару влучив у сітку воріт із зовнішньої сторони.

Після перерви активніше заграли господарі поля. Збільшивши швидкості та посиливши тиск на ворота Антоненка, динамівці майже відразу захопили ініціативу в матчі й міцно тримали її майже до кінця поєдинку, дозволяючи криворізькій команді зрідка проводити контратаки. Так на 55-й хвилині з кута штрафного майданчика пробивав Дяків, але послав м’яч повз ворота. А через кілька хвилин після подачі зі штрафного Лещенка воротар «Динамо» вийшов на перехват та кулаками вибив м’яч в поле. З середини другого тайму кияни притисли «Кривбас» до воріт, раз за разом створюючи небезпечні моменти. На 68-й хвилині після подачі Гарбара головою по воротах пробивав Швидкий – воротар «Кривбасу» був на місці. Через 5 хвилин криворізький голкіпер невдало вибив м’яч, Бельгазуані пробивав в дотик по порожніх воротах метрів з 5-ти, але не влучив в них.

В кінцівці матчу найбільш небезпечною для «Кривбасу» був лівий фланг атак «Динамо», де своєю активністю відзначався Буяльський. Кілька разів гравець «Динамо» небезпечно подавав у штрафний майданчик, де його партнери намагались вразити ворота «Кривбасу». Але всі зусилля динамівців зводили нанівець чіткі дії криворізького захисту.

В кінці матчу «Кривбас» створив кілька моментів біля воріт «Динамо», але гольовими їх назвати було важко. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічийний результат – 0:0.

«Динамо»: Коваль (Тимофєєв, 46), Балан, Акубардія (Гарбар, 53), Братков, Гіоане, Буяльський, Боровик, Алієв (Савченко, 62), Рибалка (Єфремов, 76), Маграу (Бельгазуані, 46), Раджабов (Швидкий, 62).

«Кривбас»: Антоненко, Мірошніченко, Сосєдко, Петров (Адаменко, 46), Білик, Рожок (Клушин, 46), Сахно (Сухоруков, 82), Кіцута (Місько, 46), Лещенко, Ольховський (Самборський, 68), Куценко (Дяків, 46).

Прес-служба ФК "Кривбас"  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых