--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині планують створити «Інтернет-школу» для дітей з особливими потребами

08:30, 4 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині планують створити «Інтернет-школу» для дітей з особливими потребамиНа базі Єдиного освітнього центру області планують створити «Інтернет-школу» для дітей з особливими потребами. Про це повідомила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова під час засідання колегії головного управління освіти і науки облдержадміністрації.

За допомогою інтернет-зв’язку для таких дітей спеціалісти Єдиного освітнього центру проводитимуть уроки та пояснюватимуть домашні завдання. Реалізація цього проекту проходитиме в рамках впровадження в освітній процес області новітніх інформаційних технологій.

«У 2010 році за ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Вілкула поновлено фінансування програми комп’ютеризації шкіл. Минулого року загальноосвітні школи області отримали 32 навчальні комп’ютерні комплекси, які були придбані за кошти обласного бюджету. Повністю комп’ютеризовано школи у сільській місцевості. Наразі показник забезпечення загальноосвітніх шкіл регіону комп’ютерною технікою становить 99 %», - зазначила Марія Пустова.

За її словами цього року планується придбати 88 комп’ютерів, що дозволить завершити комп’ютеризацію освітніх закладів Дніпропетровської області.    


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых