--.-° --% 0мм

Злочинці знеструмили селища трьох районів

11:21, 2 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Злочинці знеструмили селища трьох районів13 лютого 2011 року до П’ятихатського райвідділу міліції звернувся заступник начальника служби охорони Криворізьких магістральних електромереж та повідомив, що 12 лютого цього року о 23.20 на пульті оперативної диспетчерської служби м. Кривий Ріг спрацювала сигналізація відключення електричної повітряної лінії.

13 лютого 2011 року о 09.00 ремонтною бригадою було виявлено, що біля с. Грушеватка від сильного вітру впала металева опора, що призвело до короткочасного знеструмлення населених пунктів П’ятихатського, Софіївського та Петровського району Кіровоградської області.

Працівниками міліції П’ятихатського РВ було встановлено, що в період часу з 20 січня 2011 року по 12 лютого 2011 року невідомий, шляхом вільного доступу із застосуванням газового обладнання здійснив демонтаж металевого кутка 160 мм довжиною 74 м та 140 мм довжиною 48 м з металевої опори, внаслідок чого була порушена металева цілісність та жорсткість конструкції.

Працівниками міліції були прийняті всі необхідні заходи до встановлення та затримання зловмисника, вилучення знаряддя злочину та викраденого. Слідчим відділом була порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка»).

За скоєння крадіжки з електроопори за ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України міліціонерами були затримані двоє непрацюючих 24-річних чоловіки, мешканці Криворізького району, які із застосуванням газового різака здійснили демонтаж металевого кутка з вищевказаної опори.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых