--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині презентували каталог «Педагогічні здобутки освітян»

16:51, 1 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Педагогічні здобутки освітян ДніпропетровщиниУ Дніпропетровську на базі Єдиного освітнього центру відбулася обласна виставка «Педагогічні здобутки освітян Дніпропетровщини». Під час її роботи головне управління освіти і науки облдержадміністрації презентувало однойменний каталог. В ньому зібраний кращий досвід впровадження новітніх технологій навчання і виховання, здобутки науковців і практиків з методичного та інформаційного забезпечення навчально-виховного процесу.

У роботі виставки взяли участь близько 7 тис освітян області, які представили 8 тис 460 творчих робіт.

«Єдиний освітній центр вже стає ефективною площадкою для обміну досвідом, для обговорення актуальних питань освітянами області. Його призначення, об’єднати усі освітні процеси», - зазначив Олександр Вілкул.  

Для учасників виставки були проведені майстер-класи: «Формуємо інтелект старшокласника через додаткові освітні послуги», «Практична спрямованість викладання математики – шлях до виховання соціально адаптованої, економічно грамотної особи», «Методи ефективного запам’ятовування», «Умови створення та реалізації системи духовного розвитку особистості».

За результатами роботи виставки були визначені 404 переможці у 26 номінаціях, таких як «Кращі методичні матеріали по формуванню здорового способу життя», «Краще подання науково-дослідницької, експериментальної роботи в галузі освіти», «Кращі розробки по впровадженню новацій в сільській школі», «Краща модель організації методичної роботи навчального закладу» тощо.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0