--.-° --% 0мм

Гравці "Кривбасу" виступили за свої національні сбірні

14:47, 1 апр 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Гравці "Кривбасу" виступили за свої національні сбірні28-29 березня європейські збірні (як національні, так і молодіжні) проводили офіційні та товариські матчі в рамках підготовки до Євро-2012 та молодіжного Євро-2011.

Збірна Грузії після феєричного успіху в поєдинку з національною збірною Хорватії, на виїзді поступилася у відбірковому матчі до Євро-2012 національній збірній Ізраїлю – 0:1. Гравець «Кривбасу» Джаба Канкава провів на полі всі 90 хвилин.

Молодіжна збірна України в Данії в рамках підготовки до фінальної частини молодіжного чемпіонату Європи провела товариський матч з місцевою «молодіжкою» - господаркою Євро-2011. Результат поєдинку – 2:2. Кривбасівець Валерій Федорчук з’явився на полі на 81-й хвилині, й за час його перебування на полі рахунок гри не змінився.

Інший учасник молодіжного Євро – молодіжна збірна Білорусі в Іспанії провела товариський поєдинок з місцевими однолітками. Андрій Воронков вийшов на заміну на 89-й хвилині за рахунку 1:1. Поєдинок так і закінчився.

«Друга» молодіжна збірна України, готуючись до відбіркових матчів молодіжного Євро-2013, провела спаринг з «молодіжкою» Сербії. Матч, що пройшов в сербському місті Нові Сад, приніс нічийний результат 2:2, а гравець «Кривбасу» Кирило Петров в грі участі не брав.

Прес-служба ФК "Кривбас"  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых